Çfarë përmban Tobramicina ?

0

Çfarë përmban Tobramicina ?

Lënda vepruese është tobramicin.

1 g pomadë për sy përmban 3 mg tobramicin.

Përbërësit e tjerë janë: alkool cetostearilik, vazelinë e bardhë, vaj vazeline, lanolinë e hidrogjenuar, klorobutanol, polietilenglikol 400, ujë për injeksion.

Përmbajtja e paketimit

Kuti me një tub alumini steril 3.5 g.
Mbajtësi i autorizimit të tregtimit dhe prodhuesi:

PROFARMA .a.
Rruga “Myslym Keta”
Tel.Fax: 00 355 4 23 62 800
,

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.