Çfarë rekomandohet në pacientët me divertikuj?

0
loading...

Çfarë rekomandohet në pacientët me divertikuj?

Pacientët me sëmundje divertikulare, ose edhe si princip për parandalimin e divertikulozës, u rekomandohet përdorimi i ushqimeve të pasura me fibra dhe përdorimi i lëngjeve, ose dhe thjesht ujit gjatë gjithë ditës, për të parandaluar konstipacionin.

Asked question
Add a Comment
Write your answer.