Çfarë roli luan Vitamina B3?

0

Niacina apo vitamina B3 luan rol në procesin e frymemarrjes indore në metabolizmin e sheqerit dhe në procesin e tkurrjes muskulore (më e pranishme është në ato qeliza ku dhe metabolizmi është më intensiv).

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.