Çfarë sëmundje është Migrena ?

0

Çfarë sëmundje është ?

Migrena është një sëmundje neurologjike me pulsative të kokës e shoqëruar me nauze, vjellje, ndjeshmëri ndaj dritës, zërave dhe ndaj aromave.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.