0

Cila është proteina më e madhe tek njeriu ?

loading...

Proteina më e madhe tek njeriu është Titin dhe është diku 3600 kDa, përbëhet nga më shumë se 30.000 aminoacide dhe përmban 320 proteindomene. Numri për nga dallimi i zinxhirit aminoacide është gjigante. Formimi i një proteine, si dhe ndërtimi i saj është e koduar me gjenin përkatës.

Pyetje të ngjashme
(Visited 1 times, 1 visits today)
loading...
Asked question