Cila është rëndësia e check-up-it dhe përse duhet bërë kontrolli i shëndetit?

0

Cila është rëndësia e check-up-it dhe përse duhet bërë kontrolli i shëndetit?

parandalosh është më e lehtë se të kurosh. megjithatë prirja në përgjithësi është kryerja e analizave vetëm kur kemi probleme shëndetësore. Check-up do të thotë  një kontroll mjekësor që duhet ta bëjnë të gjithë njerëzit minimumi 1 herë në vit, pa simptoma dhe shqetësime mjekësore për të verifikuar gjendjen e tyre shëndetësore dhe për të parandaluar sëmundjet .

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.