0

Cila nga sëmundjet e mëposhtme të mëlçisë ka të bëjë me çrregullimin e metabolizmit të bakrit dhe depozitimin e tij në këtë organ:
a.Fibroza cistike (mukoviscidoza) c.Glikogjenozat
b.Sëmundja e Wilson-it (degjenerimi hepatolentikular) d.Hemokromatoza

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment