Cila përgjigje është e sakt për lidhjet në mes të bazave në strukturën e ADN-ës.

0

Cila përgjigje është e sakt për lidhjet në mes të bazave në strukturën e -ës.
a.Adenina dhe Timina janë të lidhura me tri lidhje hidrogjenike
b.Adenina dhe Timina janë të lidhura me dy lidhje hidrogjenike
c.Guanina dhe Citozina janë të lidhura me dy lidhje hidrogjenike
d.Guanina dhe citozina me një lidhje hidrogjenike

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.