Cilat janë burimet natyrore të acidit folik ?

0

Cilat janë burimet natyrore të acidit folik ?

Burimet natyrore kryesore të acidit folik janë organet e brendshme (mëlçia e zezë dhe veshka), mishi, zarzavatet e gjelbërta të mbuluara me gjethe (spinaqi) dhe drithërat.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.