0

Burimet natyrore të Vitaminës B6 përfaqësohen në llojet e të gjitha produkteve, por, megjithate, më shumë gjendet te maja, drithërat, mishi dhe organet e brendshme, veçanerisht mëlçia dhe qumështi (nga 0,2 – 0,7 mg%).

loading...
loading...
Asked question