Cilat janë efektet anësore të abuzimit me kokainën?

0

Cilat janë efektet anësore të abuzimit me kokainën?

Abuzimi afatgjatë me kokainën mund të çojë në përkeqësim fizik dhe mendor. më të zakonshme përfshijnë:

 • agjitacion
 • nervozizëm
 • apati
 • pagjumësi

Në shumë raste, ndërprerja e kokainës mund të shkaktojë dëshira intensive dhe atë që njihet si “përplasje”. Abuzimi i vazhdueshëm i kokainës mund të çojë në konfiskime, sulme në zemër apo goditje.

Disa nga efektet e tjera të shpeshta të kokainës dhe problemet shëndetësore përfshijnë:

 

 • Problemet e sistemit nervor
 • Probleme të sistemit të tretjes
 • Kontraktimin e STD-ve, -it ose hepatitit
 • e lëkurës (në vendin e injektimit)
 • alergjike
 • Humbja e ndjenjës së erës
 • Vështirësi në gëlltitje
 • ngjirurit e zërit
No tags for this post.

Postime të ngjashme

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.