Cilat janë elementet e gjakut?

0

Eritrocitet (qelizat e kuqe te gjakut), leukocitet (qelizat e bardha) dhe trombocitet (pllakezat e gjakut)

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.