Cilat janë elementet të cilat e mundësojnë kalimin e një ngacmimi në ndijim?

315 viewsBiologjiaBiologjia Qeliza
0

Elementet të cilat mundësojnë kalimin e ngacmimit në ndijim janë: qeliza shqisore,fija nervore dhe qendra nervore.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.