Cilat janë frutat më të shëndetshme për personat me diabet?

56 viewsEndokrinologjiaDiabeti
0
loading...

Cilat janë frutat më të shëndetshme për personat me diabet?

✴ Manaferrat – 1 gotë ka 62 kalori, 14 gram karbohidrate dhe 7.6 gram fibra.

✴ Luleshtrydhet – 1 gotë ka 46 kalori, 11 gram karbohidrate dhe 3 gram fibra.

✴ Domatet – 1 gotë e domateve të prera ka 32 kalori, 7 gram karbohidrate dhe 2 gram fibra. (A është domatja frut apo perime…apo të dyja?🙂)

✴ Portokalli – 1 portokall me madhësi mesatare ka 69 kalori, 17 gram karbohidrate dhe 3 gram fibra.

Burimi: Dr.Rreze – Endokrinologe

 

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.