0

Cilat janë karakteristikat kryesore të Gripit ?

loading...

Karakteristikat kryesore të gripit janë fillim i përnjëhershëm dhe ngritja e temperaturës, dhimbje muskujsh, dhimbje gryke dhe kollitje e thatë në fillim (pa ekspektorim).

Pyetje të ngjashme
loading...
Asked question