Cilat janë karakteristikat kryesore të Gripit ?

0
loading...

Cilat janë karakteristikat kryesore të Gripit ?

Karakteristikat kryesore të gripit janë fillim i përnjëhershëm dhe ngritja e temperaturës, dhimbje muskujsh, dhimbje gryke dhe kollitje e thatë në fillim (pa ekspektorim).

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.