0

Cilat janë kategoritë gramatikore të foljes ?

Në gjuhën shqipe folja ka kategori gramatikore të mënyrës, kohës, vetës, numrit dhe diatezës.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment