0

Cilat janë katër lobet e mëlçisë?

Anatomikisht mëlçia ka katër lobe: lobi i djathtë, lobi i majtë, lobi kaudat dhe lobi kuadrat.

Lobi kuadrat ndodhet në sipërfaqen e poshtme të lobit të djathtë.

Lobi kaudat ndodhet midis lobit të majtë dhe të djathtë në një vendndodhje të përparme dhe të sipërme.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment