Cilat janë komplikimet e hernies?

0

1. Pamundësia për të futur zorrën në bark

2. Inkarcerimi (jep të zorrës me shenjat e bllokimit si nauzë, të vjella, fryrje barku etj)

3. Strangulimi që jep gangrenë të zorrës dhe ka nevojë për rezeksion zorre dhe anastomozë

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.