0

Cilat janë komplikimet e stomës ?

▪ Problemet e lëkurës
▪ Ishemi dhe nekrozë e stomës (ndryshim i ngjyrës së stomës)
▪ Retraksion i stomës (tërheqja brenda e stomës)
▪ Problemet metabolike.
▪ Gjakderdhje
▪ Infeksionet në zonën rreth stomës
▪ Prolapsus i stomës (varje)
▪ Stenoza e stomës (ngushtimi)
▪ Bllokimi i zorrës
▪ Fistula e stomës
▪ Hernie parastomale (rreth zonës së stomës)

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment