Cilat janë lëndët e para që aplikohen për prodhimin e materialit nga Silcapori?

0

Cilat janë lëndët e para që aplikohen për prodhimin e materialit nga Silcapori? Prodhimet e SILCAPORIT përbëhen nga lëndët natyrale: rëra e kuarcit, çimentoja portlant, gëlqere të pashuar, një sasi gibsi, dhe ujë. Gjatë procesit të prodhimit i shtohet pak suspension alumini, i cili tretet gjatë procesit të bymit të mases. gjithë materialet e tilla nuk dëmtojne ambientin gjatë procesit teknologjik të prodhimit por edhe si prodhim i gatshëm është i shëndetshëm për banim. bashku me prodhimin ekzistojnë edhe atestet interne dhe shtetërore lidhje me kualitetin.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.