Cilat janë llojet e alergjeneve që shkaktojnë reaksion alergjik ?

0
loading...

Cilat janë llojet e alergjeneve që shkaktojnë reaksion alergjik ?

Llojet e alergjeneve që shkaktojnë reagim alergjik

Alergjenet e mjedisit, ku përfshihen lëndët kimike, toksinat, myqet, pluhurat e irritues të tjerë në mjedisin tonë, të cilat e bëjnë rrugë të tyre ajrin tonë, shtëpitë tona, ujin dhe ushqimet tona. Alergjenet ushqimorë janë zakonisht ushqime të padëmshme, por që shumica e njerëzve nuk i pëlqejnë.

No tags for this post.

Related posts

Asked question
Add a Comment
Write your answer.