Cilat janë llojet e Migrenës ?

0
loading...

Cilat janë llojet e Migrenës ?

Sa lloje të Migrenës janë ?

Ekzistojnë dy lloje kryesore të migrenës: migrena me aurë dhe migrena pa aurë. Aura zgjatë deri më 60 minuta. Ajo paraqitet me halucinacione optike.

No tags for this post.

Related posts

Asked question
Add a Comment
Write your answer.