0

Disa nga përfitimet që vijnë nga përdorimi i marihuanës po i listojmë më poshtë:

loading...

Lehtësim i dhimbjeve kronike. Studimet zbuluan se marihuana, ose produktet që përmbajnë kanabinoide të cilat janë përbërësit aktivë në marihuanën ose komponimet e tjera që veprojnë në të njëjtët receptorë në tru si marihuana janë efektive në lehtësimin e dhimbjeve kronike.

Alkoolizmi dhe varësia ndaj drogës. Një përmbledhje gjithëpërfshirëse e provave, e botuar vitin e kaluar në Revistën e Psikologjisë Klinike, zbuloi se përdorimi i marihuanës mund të ndihmojë njerëzit të luftojnë varësinë ndaj alkoolit ose varësi opioide.

Depresioni, çrregullimi i stresit post-traumatik dhe ankthi social, kanceri dhe epilepsia janë disa nga çrregullimet tjera të cilat mund të trajtohen me anë të kompozimeve të ndryshme me bazë marihuanën.

loading...
Asked question