0

Pavetëdija: Nëse një person vuan nga simptomet e cekura më sipër dhe nuk ia arrinë të sigurojë vëmendje mjekësore, mund të humbin vetëdijen.
Dëmtim i organeve: Shumica e organeve në trup, posaqërisht truri dhe zemra, kanë nevojë për furnizim të rregullt me oksigjen. Kur ndodh tensioni i ulët i gjakut, këto organe nuk marrin oksigjen të mjaftueshëm me çka mund të dëmtohen.

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment