0

Cilat janë shenjat dhe simptomat e abscesit të mëlçisë?

Shenjat dhe simptomat e abscesit të mëlçisë janë:

Ethe, të dridhura.
Verdhëz.
Dhimbje në epigastër ose në hipokondrin e djathtë; dhimbja mund të rrezatohet në shpatullën e djathtë.

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment