WordPress database error: [Duplicate entry '0' for key 'id']
INSERT INTO wp_related_post_stats ( id, from_id, to_id, date ) VALUES ( 0, 48303, 48303, '2020-12-02' )

Cilat janë shenjat dhe simptomat e gripit?

0
loading...

Cilat janë shenjat dhe simptomat e gripit?

Ethe

Gripi gjithmonë shkakton rritje të temperaturës. Këto njihen si ethe.

Edhe pse alarmante, nuk është e pazakontë që fëmijët e vegjël të kenë temperaturë më të lartë së të rriturit.
Simptoma të tjera përfshijnë të dridhura, djersitje ose të ftohtë pavarësisht temperaturës së lartë të trupit tuaj. Shumica e etheve zgjasin për më pak se një javë, zakonisht rreth tri deri në katër ditë.

Kollë

Një kollë e thatë, e vazhdueshme është e zakonshme për gripin. Kollitja mund të përkeqësohet, duke u bërë e parehatshme dhe e dhimbshme. Ju gjithashtu mund të keni probleme me
frymëmarrjen. Kolla kur keni grip mund të zgjasi deri në 2 javë.

Dhimbje e muskujve

Dhimbjet muskulore kur jeni me grip janë tepër të zakonshme Shpesh mund të jenë të rënda, duke e bërë të vështirë lëvizjen.

Dhimbje koke

Simptoma juaj e parë e gripit mund të jetë dhimbja e rëndë e kokës.

Lodhje

Ndjenja e lodhjes është një simptomë që fillon në momentin që ju jeni me grip. Kjo ndjenjë kalon në momentin që ju merrni veten nga gripi.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.