0

Cilat janë shenjat dhe simptomat e hipotiroidizmit ?

Çrregullimet e funksionit të gjëndrës tiroide janë të shpeshta DHE gratë kanë gjasa 8️⃣ herë më shumë që të kenë probleme me tiroidenë.

Poashtu, këto probleme shpeshtohen me rritjen e moshës.

Këto janë 10 shenjat më të shpeshta të hipotiroidizmit:

1. Plogështia

2. Shtimi në peshë

3. Të ftohtit

4. Dhimbja e muskujve dhe nyjeve

5. Rënia e flokëve

6. Lëkura e thatë

7. Melankolia dhe depresioni

8. Harresa dhe problemet me përqëndrimin

9. Kapsllëku

10. Menstruacionet e çrregullta dhe gjakderdhja e shtuar menstruale

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment