Cilat janë shenjat dhe simptomat e kanceri të gjirit tek meshkujt ?

0

Cilat janë shenjat dhe simptomat e kanceri të gjirit tek meshkujt ?

dhe simptomat e kancerit të gjirit te meshkujt mund të përfshijnë: një gungë (fryrje) pa ose trashje të indit të gjirit, ndryshime të thithës së gjirit të tipit skuqje, çarje, plasaritje ose futje përbrenda të saj, si edhe rrjedhje nga thitha e gjirit. Këto janë shenja që bëjnë të detyrueshëm paraqitjen tek mjeku

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.