Cilat janë shenjat dhe simptomat e lythave gjenitale?

0
loading...

Shenja me e zakonshme tek meshkujt dhe femrat jane prania e lythave ne zonen gjenitale.
Lythat gjenitale shfaqen si rritje ose gunga te ngritura te cilat mund te jene te vetme ose te shumta ne numer, te vogla ose te medha. Ndonjehere ato jane te sheshta se sa te ngritura, kane tendence te kene ngjyre mishi ose te bardha ne pamje.
Lythat rralle shkaktojne kruarje, djegie, gjakosje ose dhimbje.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.