Cilat janë shenjat dhe simptomat e Morbus Crohn ?

0

Cilat janë shenjat dhe simptomat e Morbus Crohn ?

e Crohn-it karakterizohet me të barkut të cilat
mund të shoqërohen me barkqitje të shpeshta dhe ujore ,me ngushtim të
zorrëve dhe fistulizim. Poashtu sëmundja karakterizohet me shpërthime të
paparashikueshme dhe afatgjata.
dhe simptomat tjera përcjellëse të Crohn-it janë: ethe,
humbje , anoreksi, të përziera, të vjella, kequshqyerje, e
përgjithshme, humbje e vitaminave, dobësim i eshtrave, nga
zorra e trashë, pastaj ndryshimet psikosociale si: , ,
vështirësi për përballimin e gjendjes.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.