0

Cilat janë shenjat dhe simptomat e radikulopatisë cervikale ?

Simptomat e radikulopatisë cervikale.

Simptoma kryesore e saj është dhimbja që shpërndahet në duar, qafë, kraharor e shpatulla. Një person me radikulopati mund të përjetojë dobësi të muskujve, mpirje ose ndjesi shpuese (si shpim me gjilpërë) në gishta ose duar. Simptoma të tjera mund të përfshijnë mungesën e koordinimit veçanërisht me duart.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment