0

Cilat janë shenjat dhe simptomat e tensionit të ulët të gjakut?

Cilat janë shenjat dhe simptomat e shtypjes së ulët të gjakut?

Cilat janë shenjat dhe simptomat e tensionit të ulët të gjakut?

Disa simptoma të tensionit të ulët janë: lodhja e shpejtë, momente jo të mira gjatë zgjimit në mëngjes, marramendje kur ngrihemi në këmbë etj.

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment