Cilat janë shenjat e kancerit të gjirit ?

0

Cilat janë shenjat e kancerit të gjirit ?

grua duhet të shkojë menjëherë tek mjeku, nëse vë re shenja jo normale si:

– Zmadhim forcim të gjirit, që nuk është normale për të. Zakonisht, shumë gra para periodave kanë gjoks të fortë dhe të dhimbshëm, por kjo është një gjë normale.

– Gjëndra kokrra në gji ose nën sqetull.

– Skuqje, mahisje, enjtje në gjinj rreth tyre.

– Rrudhosje gropëzim të lëkurës së gjirit.

– Njeri gji është më i ulët se tjetri në mënyrë të pazakontë.

– Tërheqje nga brenda e thithave të gjirit ose rrjedhje lëngu gjaku prej tyre.

– Dhe çdo gjë tjetër që nuk i duket normale.

Por, jo të gjitha gjëndrat që mund të dalin në gji janë kancer. Megjithatë, pa frikë , gruaja duhet drejtuar sa më shpejt tek mjeku, nëse vë re ndonjë ndryshim jo normal tek gjinjtë. Vetëm mjeku mund të bëjë dallimin.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.