0

Cilat janë shenjat e zakonshme të gripit sezonal ?

e zakonshme të gripit sezonal janë:

e lartë

Dhimbje fyti
Lodhje

Diarre dhe vjellje
Dhimbje barku
Rrjedhje të hundëve
Dhimbje muskujsh

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment