Cilat janë shenjat kryesore që shfaq alergjia?

0

Simptomet me të shpeshta të reaksionit alergjik janë: shkuarje hunde, kruarje hunde, i hundës (Rhiniti alergjik), kruarje, skuqje dhe lotim sysh (conjuctiviti), fishkellimë gjoksi, pengesa në frymëmarrje dhe kollitje (astma bronkiale), skuqje, kruarje lëkure (urticarje), etj.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.