Cilat janë shkaqet e bipolaritetit ?

70 viewsPsikiatriaBipolariteti
0
loading...

Cilat janë shkaqet e bipolaritetit ?

Shkaqet e biopolaritetit nuk dihen, por disa faktorë që mund të ndikojnë janë: ndryshimet biologjike si dhe gjenetika. Për ta parandaluar duhet t`i kushtohet rëndësi e madhe shenjave paralajmëruese si dhe duhet kërkuar menjëherë ndihma e psikologut. Bipolariteti mund t`i çojë njerëzit që vuajnë prej tij drejt veprimeve të dëmshme për veten apo njerëzit përreth, si edhe drejt vetëvrasjes.

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.