Cilat janë simptomat dhe shenjat e diabetit?

0

janë urinimi i shpeshtë, etja, uria e vazhdueshme, humbja e peshës, , djersitje, plagët vështirë shërohen, turbullim i të pamurit. Nëse keni këto simptoma, këshilloheni të matni glikeminë esëll dhe dy orë pas . Nëse vlerat e glikemisë janë si ato që u thanë pak më parë, lajmërohuni te endokrinologu.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.