0

Simptomat e paranojës dhe çrregullimeve delusionale përfshijnë mosbesim të fortë dhe irracional ose dyshim, që mund të sjellë ndjenjën e frikës, zemërimit dhe tradhtisë.

loading...

Disa besime dhe sjellje të identifikueshme të individëve me simptoma të paranojës përfshijnë mosbesimin, hipervigilencën, vështirësinë me faljen, qëndrimin mbrojtës në përgjigje të kritikave të imagjinuara, shqetësim me motive të fshehura, frikën për t’u mashtruar ose përfituar nga paaftësia për t’u çlodhur ose argumentimi.

Pyetje të ngjashme
loading...
Asked question