Cilat janë simptomat e lythave gjenitale?

0
loading...

Simptomat e lythave gjenitale janë vetë lythat. Në meshkuj, lythat gjenitale mund të rriten në penis, afër anusit, ose midis penisit dhe skrotumit. Tek gratë, lythat gjenitale mund të rriten në zonën e vulvës dhe perinealës, në vaginë dhe në qafën e mitrës (hapja në mitër ose në mitër). Lythat gjenitale ndryshojnë në madhësi dhe madje mund të jenë aq të vogla sa që nuk mund t’i shihni ato.

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.