Cilat janë simptomat negative të Skizofrenisë ?

0
loading...

Cilat janë simptomat negative të Skizofrenisë ?

kur ndihen të painteresuar dhe emocionalisht të zbrazët

pamundësi për t’u përqendruar

dëshira për të qëndruar larg prej njerëzve

nevojë për t’u ndier të mbrojtur

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.