Cilat janë simptomet kryesore të Misofonisë?

82 viewsPsikiatriaMisofonia
0
loading...

Cilat janë simptomet kryesore të Misofonisë?

Nuk ka asnjë test zyrtar për Misofoninë, por ulja e tolerancës për tingullin është një simptomë e rëndësishme së bashku me një të fortë negativ emocional.

Shkaktarët e zakonshëm janë tingujt e përsëritura si frymëmarrja dhe ngrënia, por gjithashtu mund të jenë kafshët. Këto tinguj mund të ndihen të padurueshëm me një instinkt për të ndaluar zhurmën ose për t’u larguar. me Misofoni mund të frenojnë dhe mbulojnë veshët e tyre, të qajnë, të zemërohen ose të provojnë një paniku.

Misofonia

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.