Cilat janë trajtimet natyrale për periudhën e menopauzës ?

120 viewsGjinekologjiaMenopauza
0
loading...

Cilat janë trajtimet natyrale për periudhën e menopauzës ?

– Farat e lirit. Substancat e quajtur lignins në farat e lirit janë rregullatorë të rëndësishëm të metabolizmit hormonal. Bluani fara liri çdo ditë në një mulli kafeje dhe përdorni 1 deri 2 lugë në ditë.

Është e rëndësishme që të mos shtoni toksicitetit të mëtejshëm në sistemin tuaj kështu që përpiquni të përmbahenit për sa më poshtë:

– Mos konsumoni asnjë ëmbëltues artificial.

– Mos konsumoni shurup misri të lartë në fruktozë.

– Mos pini pije të gazuara.

– Shmangni të gjitha ushqimet e shpejta.

– Shmangni të gjitha ushqimet e konservuara.

– Eliminoni produktet konvencionale të qumështit. Produktet më të mira të qumështit janë ato të papërpunuara, të pasterilizuara dhe qumështi i homogjenizuar nga lopët e ushqyera me bar.

– Shmangni mishin e kuq dhe konvencional.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.