Cilat kushte nevojiten për kryerjen e fotosintezës?

0

Për kryerjen e fotosintezës janë të nevojshme këto kushte: klorofili, uji dhe kripërat , dioksidi i karbonit dhe drita.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.