Cilat lloje bimore janë të përhapura në tundër?

197 viewsTundra
0

-Në tundër më të përhapura janë: likeet, myshqet dhe disa lloje të bimëve barishtore.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.