Cilat shtazë bëjnë pjesë në pakurrizorë?

0

Në pakurrizorë bëjnë pjesë: parashtazorët, shpuzorët, grykorët, skrajat, butakët, nyjorët dhe gjemborët.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.