Cilat ushqime duhen të shmangen te Hemorroidet ?

0
loading...

Te Hemorroidet duhet të shmangen nga dieta ushqimet e mëposhtme:
Pikantet: speca djegës, piper
Ushqimet e ëmbla me shumë sheqer,
Pijet e ëmbla dhe me konservante si: Cola, Fanta, Pijet energjike
Banane, bamje, kos, djathë, gjize
Pijet alkoolike,
Fastfood, hamburger, sandviç, patate të skuqura, patatinat.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.