Cilët faktorë ndikojnë nivelin e tolerancës së stresit?

0

Cilët faktorë ndikojnë nivelin e tolerancës së stresit?

disa faktorë. tillë janë:

-Rrjeti i miqve, familjes, kolegëve që mund të shërbejnë si zonë mbrojtje nga efektet e stresit.

-Ndjesia e kontrollit. Është më e lehtë përballimi i stresit kur keni një vetëbesim dhe aftësi të ndikoni mbi ngjarjet që shkaktojnë stres.

-Qëndrimi dhe opinioni juaj: optimistë janë shpesh më të guximshëm në situata stresuese. Ata kanë tendencë për të përqafuar sfida, kanë një ndjenjë të fortë të humorit dhe pranojnë se është pjesë e jetës.

-Aftësia e të menaxhuarit të emocioneve. është një përjetim dhe do të përjetohet shumë keq nëse nuk dimë të qetësojmë veten. Aftësia për të sjellë emocionet në balancë fitohet në vite dhe varet nga përvoja e jetës.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.