Cili është dallimi ndërmjet baktereve dhe algave?

0
loading...

Dallimi ndërmjet baktereve dhe algave është se bakteret janë talofite njëqelizore pa bërthamë mirë të diferencuar, shumica nuk kanë kloroplaste prandaj ushqehen me të gatshëm ndërsa algat janë talofite njëqelizore dhe shumëqelizore me bërthamë mirë të diferencuar, të gjitha algat kanë kloroplaste dhe vet e krijojnë ushqimin me anë të fotosintezës.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.