0

Cili është dallimi ndërmjet euploidisë dhe aneuploidisë?

Euploidia është mutacion që e zvogëlon ose e zmadhon numrin e gjenomeve ndërsa aneuploidia është ndryshimi në numrin e kromozomeve individuale homologe çift.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment